Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03 10:00 - Какво искат жените от мъжете?
Автор: hristianche Категория: Изкуство   
Прочетен: 292 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Веднъж младият крал Артур попадал в засада и бил пленен от краля на съседно кралство. Монархът можел да го убие, но бил трогнат от младостта на Артур и се смилил над него. Предложил му свободата в замяна на отговора на един много труден въпрос:  „Какво всъщност искат жените?”. За целта Артур имал една година на разположение да намери верният отговор и ако след този срок не можел да отговори го чакала сигурна смърт.

Върнал се Артур в своето кралството и започнал да разпитва всички - учени, свещеници, мъдреци и дори придворния шут, но никой не можел да му даде задоволителен отговор. Най-накрая го посъветвали да попита една стара вещица, която можела да му отговори. Артур отлагал до последно, защото било известно, че вещицата изисквала непосилна цена за услугите си.

Но настъпил и последният ден от дадения срок и Артур нямал друг избор, освен да говори с нея. Тя се съгласи да му помогне при едно условие. Поискала да се омъжи за сър Ланселот, най-благородния от рицарите на Кръглата маса и най-близък приятел на Артур!

Младият Артур се ужасил. Вещицата била гърбава и отвратителна, миришела ужасно, имала само един зъб и била цялата сбръчкана. Кралят не бил срещал по-отвратително създание от нея. Отказал да принуди приятеля си да се ожени за старицата. Но Ланселот, научавайки за предложението, казал, че нищо не е твърде голяма жертва в сравнение с живота на Артур и запазването на Кръглата маса. Затова дал дума на вещицата да се ожени за нея, а тя отговорила на въпроса на Артур така:

- Онова, което жената желае повече от всичко друго, е правото на независимост, правото да упражнява собствената си свободна воля.

Всички в кралството веднага разбрали, че вещицата е изрекла велика истина и че животът на Артур е спасен.

И така станало, кралят на съседното кралство върнал свободата на Артур, а сър Ланселот и вещицата имали прекрасна сватба. През целия дълъг ден и вечерта, Ланселот останал приятен и възпитан. По никакъв начин не показал нищо друго, освен учтиво внимание към съпругата си. Накрая младоженците се оттеглили. Ланселот, подготвяйки се за ужасяващо преживяване, влязъл в спалнята. Но каква гледка го очаквала. Най-красивата жена, която бил виждал някога, лежала пред него на леглото. Изуменият Ланселот попитал какво се е случило. Красавицата отговорила:

- Мили съпруже, тъй като ти бе мил с мен цял ден и прояви уважение, от сега нататък ще съм грозна вещица само през половината от времето, а през другото ще съм  красивата девойка, която виждаш. Ти как би предпочел? Да съм красавица през деня. . . или нощем?

Ланселот се размислил: „Ако през деня избера да имам красива жена ще мога да я показвам пред приятелите си, но през нощта, в уединението на замъка ми какво бих правил с една отвратителна вещица? Или пък ако предпочитам да имам за съпруга отвратителна вещица през деня, през нощта ще имам най-красивата жена, за да се наслаждавам на чудни интимни моменти?”

Затова благородният Ланселот казал, че ще й позволи сама да направи този избор.

Чувайки това жената обявила, че ще бъде красива през цялото време, защото той я уважавал достатъчно, за да й позволи да отговаря за собствения си живот.

image



Тагове:   Какво,   крал,   Артур,   жените,   ланселот,   искат,


Гласувай:
1



1. dobrodan - Много пари и
15.03 10:35
здрав секс. Ако не вярваш, питай ги.
цитирай
2. georgealeksandrov - От жена до жена - разлика голяма
16.03 12:46
Принципно всички жени искат да са независими, но днес голяма част от българските жени са станали материалистки и извеждат на преден план материалното, а не духовното. Все пак историята е поучителна и те благодаря за нея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristianche
Категория: Изкуство
Прочетен: 51775
Постинги: 132
Коментари: 32
Гласове: 97
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930